L'escola Mar i Cel oferirà les seves Jornades de Portes Obertes els dies 2, 3 i 4 de març

1 de març de 2023


L'oferta educativa al centre s'amplia a dues línies d'I3 el proper curs escolar

L'escola Mar i Cel ja té a punt les seves Jornades de Portes Obertes. Enguany, el centre oferirà dues jornades telemàtiques els dies 2 i 3 de març i una jornada presencial el 4 de març. Des del seu portal web han posat a disposició uns enllaços per inscriure's als tres dies de Jornades de Portes Obertes.

 

L'escola Mar i Cel posa també a disposició altres canals per adreçar els dubtes que els puguin sortir a les famílies, a través del telèfon de l’escola 93 895 18 55 o bé via correu electrònic al a8064751@xtec.cat.

 

Com a novetat, l'escola Mar i Cel amplia l'oferta educativa a dues línies d'I3 el proper curs escolar. D'aquesta manera ho ha anunciat la seva directora, Noèlia Garcia.

Un dels propers projectes serà la campanya de donació de sang que s'organitza el Mar i Cel conjuntament amb l'escola Charlie Rivel. La seu enguany serà el Marc i Cel i tindrà lloc el 16 de març. Un altre dels projectes destacats és el de Bio Ioga, una nova aposta que ha anat mica en mica prenent més pes i que, actualment, s'imparteix a tota la primària. Noèlia Garcia, definia l'escola Mar i Cel com una família i destacava alhora l'aposta cap als projectes de salut.

La robòtica des d'I4 i fins a sisè o el projecte 2.0 que posa en l'epicentre les noves tecnologies. A banda, el centre aposta per altres accions com ara els esmorzars saludables, la participació de concursos, l'expressió escrita, l'anglès, tallers i ambients, hort, la Marató de TV3, l'emprenedoria, els Jocs Florals, el Coneixem Cubelles o el Mar i Cel es mou, entre d'altres.

 

Pel que fa a les jornades de Portes Obertes, Garcia ha destacat els dos formats tant el telemàtic com el presencial i, en aquest sentit, espera que el màxim de famílies hi participin.

 

L'entrevista sencera a la directora del Mar i Cel es pot recuperar a la carta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles