Resum dels resultats esportius del cap de setmana

23 de gener de 2023

Victòria del CF Cubelles 3 a 1 en el derbi comarcal contra el Sitges.

FUTBOL

Victòria del CF Cubelles 3 a 1 en el derbi comarcal contra el Sitges. El camp municipal Josep Pons i Ventura s’ha omplert per seguir el partit entre els dos equips més en forma del grup i l’espectacle no ha decebut.

Dos gols del debutant Víctor Blasco, fitxat aquest mes de gener, i un del golejador Issey Nakajima Farran han estat determinants per quedar-se amb uns tres punts que els poden valdre per guanyar aquesta primera fase de la temporada. L'expulsió d'un dels jugadors visitants al minut 76 amb l'1 a 1 al marcador, també ha decantat el partit a favor dels cubellencs, que han aprofitat la superioritat per fer el 2 a 1 (minut 77) i el 3 a 1 (minut 89).

La primera victòria del 2023 per a l’equip entrenat per Francisco Caparrós ha arribat en el partit més transcendent, l’enfrontament directe amb el líder del subgrup 3B, la UE Sitges.

Les conseqüències encara no es noten en les posicions a la classificació del subgrup 3B de Segona Catalana, ja que el CF Cubelles es manté en segona posició. Ara suma 33 punts, un menys que el Sitges, primer classificat amb un partit més que els cubellencs, i dos punts més que el tercer, l’Atlètic Vilafranca, que ha empatat contra el Sant Vicenç dels Horts. El Sitges no descansa fins d’aquí un mes, al 26 de febrer, per la qual cosa, les diferències potser no s’acabaran de resoldre fins aleshores.

En tot cas, el Cubelles continuarà necessitant sumar de tres en tres si vol optar a guanyar aquesta part de la temporada. Aquest cap de setmana que ve tenen desplaçament al camp del Cabrils, novè classificat amb 16 punts i que ha perdut el seu últim partit per 4 a 0 contra el Vista Alegre.

BÀSQUET

El sènior del CB Cubelles ha tornat a guanyar i suma ja sis victòries seguides. La ratxa continua després de la victòria per 72 a 51 a la pista del CB Artés. El màxim anotador cubellenc ha estat en Jorge Molins amb 20 punts.

Després d’aquesta ratxa de sis victòries consecutives el CB Cubelles s’ha posat tercer a la classificació, només té per damunt el Bellvitge i el Samà de Vilanova. Precisament aquest diumenge els tocarà desplaçar-se contra el Bellvitge, segon classificat que suma una victòria més que els cubellencs.

HOQUEI PATINS

El masculí de primera catalana del CP Cubelles s’ha imposat al Lleida 8 a 3. En Roger Raset amb 3 gols ha estat el màxim anotador dels cubellencs. L’equip suma ara 18 punts i se situen 5ens a la classificació. Aquest cap de setmana que ve els toca jornada de descans.

Per la seva banda, el femení del CP Cubelles ha empatat 4 a 4 contra el Torrelles. L’equip s’havia posat líder del seu grup amb una victòria 4 a 3 el dimecres passat al vespre a la pista del Sant Just, quart classificat. Amb aquest empat, tot i mantenir-se imbatudes, les cubellenques tornen a la segona plaça amb un punt menys que l’Igualada. Aquest cap de setmana que ve els toca descans.

I el masculí de tercera ha guanyat 2 a 5 a la pista del Capellades. Ara es posen tercers amb 27 punts. Aquest diumenge el segon equip masculí del Cp Cubelles rebrà al Reus Ploms.

FUTBOL SALA

El primer equip del Club Futbol Sala Cubelles ha perdut contra el Gavà per 6 a 4. L’equip continua pendent de resoldre el partit anterior que es va suspendre quan anava guanyant. Ara ocupa la vuitena posició a la classificació del seu grup. Aquest cap de setmana que ve els toca descansar i ja no tornen a jugar fins el 4 de febrer.

L’equip B del CF Sala Cubelles, de tercera catalana, s’ha imposat a l’Ordal per 3 a 5. Amb aquesta victòria sumen 15 punts i son sisens a la classificació. Aquest cap de setmana que ve no tenen partit.

VÒLEI

El sènior femení del CV Cubelles ha perdut a la pista de La Salle Bonanova per 3 set a 0 en contra. La pròxima jornada serà el 4 de febrer.

També tenien partit els dos equips amateur mixtos, el Blau ha perdut 3 a 1 contra el Vikings del Prat, mentre que del Negre encara no se n’han publicat els resultats.