Confirmat el programa d’actes d’inauguració de la biblioteca

15 de desembre de 2022


L’Ajuntament ha publicat la proposta d’actes que aquest dissabte 17 de desembre acompanyaran l’obertura de l’edifici nou, ubicat al carrer de la Verge de Montserrat, darrera de la comissaria de la policia local.

Entrevista a Esther Soler, regidora de Cultura

 

L’Ajuntament ha publicat la proposta d’actes que aquest dissabte 17 de desembre acompanyaran l’obertura de l’edifici nou, ubicat al carrer de la Verge de Montserrat, darrera de la comissaria de la policia local.

 

La regidora de Cultura, Esther Soler, ha comentat en una entrevista a Ràdio Cubelles que han volgut aplegar tantes representacions culturals locals com han pogut per aquesta inauguració.

L’acte oficial comptarà amb diverses autoritats encapçalades per l'Alcaldessa, Rosa Fonoll, i la regidora de Cultura, Esther Soler; el president delegat de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Cañizares; el director general de Promoció Cultural i Biblioteques de la conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Josep Ferran Vives i comptarà, entre d'altres, amb el cor Espig@ XXI, els Castellers del Foix, diverses colles de l'Agrupació de Balls Populars, les escoles del municipi o el director d'orquestra cubellenc Edmon Colomer.

 

Un cop fet l’acte inaugural, a partir de tres quarts de dotze del migdia s’obriran les portes i la gent podrà veure l’interior de la biblioteca en unes visites guiades que tindran un toc especial per l’ocasió. Ester Soler, regidora de Cultura.

Les visites guiades també es repetiran a la tarda, de les quatre a le sis.

 

A les 12 del migdia també es projectarà l’audiovisual “Stravinski Petruixka, històries de Pierrot” amb una xerrada a càrrec del director d’orquestra Edmon Colomer.

 

I a les 17h de la tarda, es faran lectures a càrrec d’alumnes de les tres escoles cubellenques.

 

Paral·lelament, al carrer de la Verge de Montserrat hi haurà tallers infantils sobre el Joc de l’Ot el Bruixot i l’espai Munta Titella. Els tallers estaran en marxa de deu del matí a l’una del migdia i de les tres a les sis de la tarda.

 

Com a cloenda de la jornada inaugural de l’edifici, a les 18h sortirà una cercavila de la plaça dels pobles d’Espanya que comptarà amb figures dels gegants il·luminades, acompanyades pels timbalers i timbaleres de l’Agrupa. Quan la comitiva arribi a la biblioteca, el narrador i cantant Abel Garcia i la cantant lírica Laura Coll faran una actuació. L’última activitat allà consistirà en un petit espectacle de foc.

 

Dins del programa d’actes també s’ha inclòs el concert obert a tothom de l’Spanish Brass que es farà a l’església de Santa Maria a partir de dos quarts de nou del vespre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles