Celebrada la Fira de Nadal a Cubelles

12 de desembre de 2022


51 infants nascuts el 2022 han rebut un tió de Nadal

Cubelles ha celebrat aquest cap de setmana la tretzena edició de la Fira de Nadal amb prop d'una vintena de parades dels comerciants locals, associacions, entitats, així com als instituts i escoles de Cubelles que s'han situat a l'entorn del carrer Major i davant l'església de Santa Maria. Enguany, s'han repartit 51 tions als infants de Cubelles nascuts l’any 2022. 

 

Durant la jornada hi ha hagut diverses activitats i cercaviles com ara la de benvinguda amb Els Pastorets i el carro de regals o la del dimoni escuat i l'activitat Vine als jardins de Can Travé i troba el teu tió, els Soldadets ligth soldiers, la Gran cercavila Les joguines de Nadal, l'espectacle de titelles amb els tres Reis Mags i… la reina Gasparà amb un taller de titelles d’ombres, l'actuació del Mag Kenai, els tallers d'ornamentació nadalenca amb plantes i herbes o el d’etnobotànica i cosmètica natural i la Master Class de Sh’bam que va anar a càrrec de l’Escola de dansa Eva Film, entre d'altres.

 

També, en el marc de la Fira de Nadal es va fer el sorteig sopars gastronòmics entre els participants a les Jornades Gastronòmiques, a l’estand d’informació. 

 

Durant tota la Fira de Nadal, els infants van poder gaudir d'un carrusel nadalenc, la visita del Para Noel per recollir les cartes dels nens i nenes, l'activitat 'Vine a fer cagar el tió gegant', un espai familiar amb jocs de fusta, l'espai dels tres Mags Playmobil i els tamboriners amb escenografia amb llum i diversos espais de Photocall dedicats al Nadal, entre d'altres.  També es van fer diferents tallers infantils com ara el Pirata Pocabroma i els de l'estand dels Castellers del Foix.  A banda, es va comptar amb la carpa del Caad Penedès per conèixer el que pots fer pels peluts i conèixer-los millor.   

 

En definitiva, la Fira de Nadal s'ha tornat a celebrar a l'entorn del nucli antic de Cubelles amb l'objectiu de fomentar el comerç local per dinamitzar les compres nadalenques i donar a conèixer les entitats de Cubelles. Des de la Regidoria s'ha volgut fer una aposta per una Fira de Nadal que vetlli per un consum responsable i de proximitat, potenciant el concepte de reciclatge, reutilització i reducció. 

 

Ràdio Cubelles està pendent de mantenir aquest dimecres una entrevista amb Trini Vicente, regidora de Turisme, Comerç i Fires per valorar la Tretzena Fira de Nadal celebrada els dies 10 i 11 de desembre.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles