El cos de Mossos d’Esquadra mantenen activa la campanya "Sense consentiment és violència" 

29 de novembre de 2022


Es tracta d'una de les accions incloses dins el Pla d’Acció contra les Violències Sexuals en Entorns d’Oci (PVS) que té per objectiu donar una resposta policial eficaç davant aquest fenomen, garantir la seguretat en entorns de risc i reduir les victimitzacions

El Cos de Mossos d’Esquadra mantenen activa la campanya 'Respecta'm. Atura't si et dic prou' engegada aquest estiu a tota Catalunya. Es tracta d'una de les acccions incloses dins el Pla d’Acció contra les Violències Sexuals en Entorns d’Oci (PVS) que té per objectiu donar una resposta policial eficaç davant aquest fenomen, garantir la seguretat en entorns de risc i reduir les victimitzacions.

 

El pla preveu garantir la seguretat dels itineraris des de les zones d’oci al transport públic i en el tancament i sortida dels locals amb el doble objectiu de protegir persones vulnerables i identificar possibles agressors sexuals. 

 

Dintre del pla, es contempla compartir la problemàtica de les agressions sexuals i coordinar, fomentar i afavorir aquelles iniciatives que des de les entitats i el teixit social es puguin dur a terme.  En aquest sentit, es pretén donar publicitat a la ciutadania i donar visibilitat al nou pla d’acció a través d'una campanya informativa sota el lema "Sense consentiment és violència" . 

 

D'altra banda, el Departament d’Interior ofereix la possibilitat d’adherir-se al Protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d’oci. S'hi poden adherir entitats tant públiques com privades que estiguin interessades, encara que ja disposin d’un protocol específic per prevenir i reduir aquests tipus de violències.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles