En marxa l’elaboració del Pla Local de Joventut 2023-2026

10 de novembre de 2022


L’Ajuntament ha engegat la fase de diagnosi de la situació del jovent al municipi en què recull informació sobre el moment actual i les necessitats principals que s’han d’abordar els propers anys.

Entrevista a Txell Sastre, dinamitzadora de l'Espai Jove (8/11/2022)

 

En marxa l’elaboració del Pla Local de Joventut 2023-2026. L’Ajuntament ha engegat la fase de diagnosi de la situació del jovent al municipi en què recull informació sobre el moment actual i les necessitats principals que s’han d’abordar els propers anys. Aquesta setmana s’han reunit tècnics municipals de totes les àrees relacionades més directament amb la joventut i s’ha publicat una enquesta digital anònima dirigida a joves des de 12 fins a 29 anys.

 

En la reunió interna s’han analitzat els recursos actuals i fins on arriben, tal com ha explicat Txell Sastre, dinamitzadora de l’Espai Jove.

L’Ajuntament també té oberta una enquesta digital per poder rebre respostes de la joventut de Cubelles i les seves necessitats. Txell Sastre, dinamitzadora de l’Espai Jove.

La redacció del Pla Local de Joventut s’acabarà de concretar a principis del 2023 i podria incloure unes jornades al nou Espai Jove, tot i que dependrà encara de poder enllestir tot el trasllat del servei, tal com ha reconegut Txell Sastre, dinamitzadora de l’Espai Jove.

El Pla Local de Joventut actual tenia una vigència del 2018 al 2021 i es va prorrogar tot el 2022. Entre d’altres objectius, un dels projectes marcats aleshores va ser l’habilitació d’un equipament juvenil nou, que s’ubicarà a l’antiga llar d’infants l’Estel, entre l’escola Charlie Rivel i el CAP.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles