El Centre Violeta reprèn les seves activitats

15 de setembre de 2022


Durant aquest mes de setembre torna la programació al servei municipal amb el curs d'alfabetització per a dones benvingudes, el grup de criança, les activitats de mindfulness, correcció postural i costura avançada, entre d'altres.

Entrevista a Pilar Juste, regidora de Polítiques d'Igualtat

 

Després de l'aturada estival, aquest mes de setembre, ha tornat la programació al Centre Violeta amb el curs d'alfabetització per a dones benvingudes, el grup de criança i les activitats de mindfulness, les classes de correcció postural i el de costura avançada, entre d'altres. Properament també s'iniciaran les activitats del cercle de literatura o la reflexologia infantil. La regidora d'Igualtat, Pilar Juste ho explicava d'aquesta manera per Ràdio Cubelles.

A banda, el Centre Violeta rep la col·laboració de diverses entitats locals com ara l'associació Balukunda i l'associació de Polseres Candeles que també formen part de la programació del centre. Tot plegat es complementa amb el servei d'atenció a la dona i el programa Abrik adreçat als infants i joves.

Paral·lelament la Regidoria d'Igualtat està treballant en una nova licitació per a encabir noves activitats al Centre Violeta. Des del servei han preparat un projecte molt ampli que toca molts àmbits amb propostes noves, ha apuntat la regidora.

Durant la conversa mantinguda a Ràdio Cubelles, Pilar Juste ha valorat positivament tant el desplegament de la Campanya 'No a les violències masclistes' com les diferents campanyes del Punt Lila. Tal com marca el protocol municipal de prevenció d’agressions sexistes en espais d’oci, el consistori ubica la carpa del Punt Lila a totes les festes perquè des d'aquest punt s'ofereixi l'assessorament i l'atenció oportuna.

 

L'entrevista sencera es pot recuperar a la carta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles