Arrenca el nou CF Cubelles

17 d'agost de 2022


La plantilla del primer equip amb totes les cares noves començant a preparar-se pel debut a la lliga

El CF Cubelles ha tornat als entrenaments aquest dimarts, l'inici de l'era Francisco Caparrós "Capa". L'entrenador cubellenc debuta a la banqueta aquesta temporada, després de penjar les botes en el darrer partit jugat al Josep Pons i Ventura.

Els jugadors tindran cinc setmanes de preparació amb tres sessions d'entrenament setmanals més els partits amistosos. Als entrenaments hi haurà una càrrega superior en l'aspecte físic, però es compaginaran amb sessions lluny de la gespa, com el Puig de Tiula o la platja. Fins a set amistosos ha preparat el staff tècnic per preparar l'equip per al debut a la lliga. En el cas del Cubelles serà el 24 de setembre a la segona jornada, ja que descansa en el primer cap de setmana de competició.

 


Fins a nou cares noves tindrà l'equip blau, després de confirmar-se l'últim fitxatge el de Pol Gimeno de 19 anys, procedent de la U.E. Cornellà. De les incorporacions destaca la joventut, pel fet que la majoria de les incorporacions està per sota dels 21 anys.

El primer partit amistós serà el dissabte 20 d'agost a les 19 h al Josep Pons i Ventura, es tracta del partit de festa major que enfrontarà al CF Cubelles i el Sant Feliuenc B.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles