Clou el Casal d'Estiu de la Gent Gran 'Fem pinya'

12 d'agost de 2022


La regidora de Benestar Social, Alexandra Corvillo, ha fet un bon balanç de l'activitat que ha doblat el nombre d'usuaris en aquesta segons edició

 

Clou el Casal d'Estiu de la Gent Gran 'Fem pinya'. La regidora de Benestar Social, Alexandra Corvillo, ha fet un bon balanç de l'activitat que ha doblat el nombre d'usuaris aquest estiu. Durant aquesta temporada estival, s'ha ofert una programació matinal diària, de dilluns a divendres, amb una oferta molt amplia i diversa. 

La regidora de Benestar Social, Alexandra Corvillo, en declaracions a Ràdio Cubelles.

 

 

Després de l'èxit de la primera edició, en què es van cobrir totes les places, la regidoria de Gent Gran ha programat una segona edició, que ha tingut lloc del 4 al 30 de juliol. El servei, que ha estat totalment gratuït, s'ha adreçat a persones de més de 55 anys, parant especial atenció a totes aquelles que viuen soles. Entre altres activitats, el Casal ha programat tallers de massatges, cosmètica o bon humor, a banda de classes de karaoke, zumba o sessions de bingo. Així com el Dia de l'artista, balls en línia, tallers d'elaboració de pa o coreos, entre d'altres.

Corvillo ha destacat el que suposo per a la gent gran prendre part del projecte 'Fem Pinya'. Els enriqueix la seva vida social i els ajuda a establir i ampliar vincles relacionals i afectius, ha destacat la regidora.

Una de les activitats amb més d'èxit va ser la Fira d'abril al Juliol, ha destacat Corvillo.

L’edició d’enguany ha incorporat una novetat important algunes activitats obertes al públic com ara un espectacle d’humor i màgia de Gerard Borrell, l'actuació de Sergi Ramírez o un Scape Room, entre altres. 

 

De cara a la programació del mes de setembre, la Regidoria de Benestar Social segueix escoltant als seus usuaris per adaptar la programació a la seva demanda.

 

L'entrevista sencera a la regidora Alexandra Corvillo es pot recuperar a la carta.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles