Ja és al carrer el programa de la Festa Major de Cubelles 2022

4 d'agost de 2022


Com manen els cànons, enguany, la festa torna al seu format habitual. Començarà el diumenge 14 d'agost amb el tradicional llançament dels 12 morterets des del castell i el repic de campanes

Ja és al carrer el programa de la Festa Major de Cubelles 2022. En aquesta ocasió, dissenyat per l’artista local Ester Pérez Massana, membre fundadora de l’associació d’artistes CREA Cubelles. El programa s’ha publicat en format de revista i també de butxaca, i es pot trobar a les dependències municipals i a diversos comerços del municipi.

La presentació als mitjans de Comunicació es va fer aquest dimecres 3 d'agost al vestíbul del Castell de Cubelles on l’autora va donar els detalls del significat de la seva obra i la tècnica artística utilitzada. D'aquesta manera ho ha explicat l'artista local, Ester Pérez Massana.

 

 

Tot seguit va intervenir la regidora de Cultura, Ester Soler, que va agrair el disseny del cartell fet per Pérez Massana i va fer un repàs als principals actes programats.

 

 

La presentació la va tancar l’alcaldessa del municipi, Rosa Fonoll, que va agrair la feina feta i va convidar la ciutadania a participar de la Festa Major.

 

 

Com manen els cànons, la Festa Major, que enguany torna al seu format habitual, començarà el diumenge 14 d'agost amb el tradicional llançament dels 12 morterets des del Castell dels Marquesos d'Alfarràs i el repic de campanes. I tancarà la jornada amb el castell de focs artificials des del  passeig Marítim, i el ball de l’Empalmada a la plaça del Mar.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles