Jordi Aranega, subcampió d'Espanya i Campió de Catalunya 2022 de patí a vela sènior de 1a categoria

22 de juny de 2022


El Club Marítim Cubelles acollirà aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya de patí a vela júnior

Jordi Aranega ha estat l'únic patró de la classe patí a vela d'aquest 2022 que ha revalidat el podi del Campionat d'Espanya (subcampió) i de Catalunya (campió). El proper objectiu d'Aranega serà la Copa d'Europa. El regatista cubellenc insta la classe a adaptar-se als nous temps.

 

En declaracions al diari digital CDM Esport, Jordi Aranega, regatista del Club Marítim Cubelles, ha explicat que va anar al Campionat de Catalunya sense més confiança que el seu afany de batallar per conquistar-lo, però que no pensava que pogués guanyar-lo. També ha apuntat que ha arrencat aquest 2022 de manera triomfant. Després de conquerir per segon any consecutiu el títol de subcampió d'Espanya a Formentera l'abril passat, a principis d'aquest juny guanyava a Canet de Mar el títol de Campió de Catalunya de primera categoria, després d'haver quedat tercer al del 2021 a Sant Pol de Mar. Cap altre patró de la classe patí a vela ha aconseguit aquest any revalidar podi en tots dos grand slams.
 
Així mateix, només un altre patró ha aconseguit aquest 2022 estar al podi de les dues competicions: Peco Mulet, del Club Natació Badalona, que va guanyar el Campionat d'Espanya a Formentera i ha estat subcampió de Catalunya de primera a Canet de Mar.
 
Jordi Aránega assegura a CDM Esport que en un dinar amb Peco Mulet a Cubelles el cap de setmana passat, arran d'un clínic tècnic per a regatistes de patí a vela júnior, tots dos van coincidir que "el desenllaç del Campionat de Catalunya de primera d'aquest 2022 va ser just" , després que al campionat d'Espanya Mulet estigués a punt de perdre el títol a l'última mànega a favor d'Arànega, cosa que no va passar després d'anul·lar-se l'última prova arran d'una contundent encalmada. Arànega ha manifestat que “Mulet va entendre com em vaig sentir a Formentera. Vaig veure el títol de campió d'Espanya molt a prop i se'm va escapar de les mans per l'anul·lació d'aquella mànega. A Mulet li va passar el mateix a la Copa d'Europa disputada al Club Pati Vela Barcelona el novembre de l'any passat a causa d'anul·lar-se l'última mànega”.
 
El regatista del Club Marítim Cubelles afirma que haver guanyat el Campionat de Catalunya de primera aquest any li ha fet "molt feliç" i que "m'ha permès treure'm l'espineta d'allò d'Espanya a Formentera". Aquesta és la primera vegada que Arànega inscriu el seu nom al palmarès del títol català i es converteix en el primer regatista del Club Marítim de Cubelles que ho aconsegueix, igual que va ser el primer de l'entitat que va conquistar un subcampionat d'Espanya i, així mateix , el primer a revalidar-ho i, a sobre, de manera consecutiva.

 

 

Porta quatre anys de president al Club Marítim Cubelles

Jordi Arànega presideix el Club Marítim de Cubelles des de 2018. Després que l'entitat es fes càrrec el 2021 d'organitzar el Campionat d'Espanya de patí a vela sènior, aquest 2022 el Club encara un nou repte, l'organització del Campionat de Catalunya de patí a vela júnior que tindrà lloc aquest cap de setmana el 24 al 26 de juny.  Aranega assegura que, com van fer a l'organització de la disputa del títol estatal del passat 2021, “aquesta vegada tornarem a posar tota la carn a la graella”. Aviat es compliran els quatre anys d'Aranega davant la presidència del Club. Ara, la seva junta es troba afrontant les conseqüències del temps viscut per la situació de la pandèmia, amb una reducció de quotes dels socis, la negociació per a un canvi de gestor, la gestió del restaurant de l'entitat per obrir-lo al públic i l'adquisició de la plena responsabilitat de la seva escola de vela, entre d'altres. Malgrat tot Aranega ha fet un bon balanç de la feina feta per la junta del Club que ha millorat els serveis i ha augmentat la massa social de l'entitat en un 10% i millorat els seus comptes.

 


 • Foto de Jordi Arànega de CDM ESPORT.jpg
 • Foto de Jordi Arànega de CDM ESPORT (2).jpg
 • 42 aniversari
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • ESPECIAL BIBLIOTECA
 • Butlletins correu
 • canal you tube
 • història eleccions 1970-2019
 • des de 1981
 • col·labora
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles