Emissió en directe de l'Obra 'A foc lent' per YouTube , el 15 de juny

13 de juny de 2022


S'emmarca dins les activitats que la Direcció General de Protecció Civil adreça a les escoles dins la campanya 'Revetlles amb precaució'

Dins la campanya de Revetlles, consells de seguretat i d'autoprotecció envers l'ús responsable del material pirotècnic, aquest dimecres dia 15 de juny a les 11 hores es farà l'emissió en directe de l’obra A foc lent per Youtube (streaming).

 

A foc lent és una obra de teatre pensada i recomanada per a alumnes de 5è i 6è de primària i d'ESO. S'emmarca dins les activitats que la Direcció General de Protecció Civil adreça a les escoles dins la campanya 'Revetlles amb precaució'.

 

L'objectiu d'aquesta peça teatral és fer conèixer quins són els principals consells d'autoprotecció que s'han de seguir per gaudir d'una revetlla amb seguretat.

 

L'obra forma part de la campanya 'Revetlles amb precaució' que la Direcció General de Protecció Civil porta a terme cada any a fi de fer arribar els consells d'autoprotecció a la població.

 

Enguany, l'obra es podrà veure en streaming el dia 15 de juny a les 11 del matí. La representa la companyia de teatre Milnotes i té una durada aproximada de 30 minuts.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles