Cubelles celebra el Dia de la Dansa

6 de maig de 2022


El pavelló del Poliesportiu acollirà diverses exhibicions i classes de ball, aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana Cubelles celebra el Dia de la Dansa, ho farà amb una doble exhibició de diferents estils de dansa que anirà a càrrec de les diferents escoles o entitats del municipi. Tot i que el Dia de la Dansa va ser el passat 29 d'abril, la dificultat per fer espai al Pavelló a causa de les competicions esportives ha portat a la Regidoria d'Esports a organitzar-ho aquest cap de setmana.

Durant una entrevista a Ràdio Cubelles, Narcís Pineda, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cubelles ha parlat d'aquest Dia de la Dansa.

 

Hi haurà dos torns d'activitats, un dissabte a la tarda i l'altre diumenge al matí. Tot i que les exhibicions i les activitats seran diferents, els dos dies comptaran amb una masterclass de zumba.

Així  mateix ho ha explicat, Narcís Pineda, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cubelles

Totes les activitats es desenvoluparan al Pavelló del Poliesportiu de Cubelles i seran gratuïtes i obertes a tots els públics.

 

Programació del Dia de la Dansa

Dissabte 07 de maig de 2022:

 

De 16:00h a 18:00h:

Exhibició de balls (funky, hip-hop, ballet clàssic, breakdance, flamenc, sevillanes, castanyoles i molts més) a càrrec de l'escola Dance&Fitness Fame Cubelles.

 

De 18:00h a 18:30h:

Exhibició de country - ball line dance a càrrec de l'entitat Club Esportiu Ildaca Linedance.

 

De 18:30h a 20:00h:

Masterclass de zumba amb María del Mar Bernhard, Isabel Caparros i Juana Paz Mateos de l'escola Dance&Fitness Fame Cubelles.

 

Diumenge 08 de maig de 2022:

 

De 10:00h a 10:50h:

Masterclass de zumba amb Nuria Rodríguez de l'escola de dansa Eva Film.

 

De 11:00h a 11:30h:

Exhibició de balls (txa-txa-txa, tango, rumba bolero i rock&roll) i ball de participació oberta (batxata i salsa) a càrrec de l'Associació de balls de saló "Tempo de ball".

 

De 11:30h a 13:30h:

Exhibició de balls (ballet, flamenc, dansa contemporània, hip-hop, dansa oriental i molts més) a càrrec de l'escola de dansa Eva Film. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles