L’alcaldessa Rosa Fonoll respon preguntes de la ciutadania sobre via pública, la zona blava, els contenidors, la biblioteca o el passeig Marítim

7 d'abril de 2022


La primera edició del programa “L’alcaldessa respon” a Ràdio Cubelles ha recollit fins a 10 preguntes diferents formulades mitjançant el whatsapp de l’emissora municipal. Qui vulgui ja pot enviar més preguntes per al proper programa del 5 de maig

L'alcaldessa respon (07/04/2022)

 

L’alcaldessa Rosa Fonoll ha respost a les preguntes ciutadanes sobre via pública, la zona blava, els contenidors, la biblioteca o el passeig Marítim que ha rebut el programa L’alcaldessa respon a Ràdio Cubelles. La primera edició ha recollit fins a 10 preguntes diferents formulades mitjançant el whatsapp de l’emissora municipal. Arran de les qüestions plantejades per la gent del poble, l’alcaldessa Rosa Fonoll ha comentat que la zona blava podria entrar en funcionament aquest mateix 2022.

L’alcaldessa Rosa Fonoll també ha comentat les mesures de reducció de la velocitat que s’han fet a la carretera de Costa Cunit, que ha assegurat que són per evitar accidents. En relació a aquesta via, Rosa Fonoll també ha explicat que la Diputació té previst fer-se càrrec de tota la carretera a partir del 2024.

En el primer programa, que tindrà continuïtat cada primer dijous de cada mes, l’alcaldessa Rosa Fonoll també ha contestat preguntes sobre els pressupostos participatius, el sistema de contenidors o la reforma de carrers i de voreres. Les respostes es poden sentir recuperant el programa a la ràdio a la carta des de (www.radiocubelles.cat). El nou espai a banda de poder escoltar-lo mitjançant les emissions de ràdio (107.5 FM), web (radiocubelles.cat), canal de ràdio de la TDT Garraf, també s'ha publicat en vídeo streaming en directe.

 

El programa "L'alcaldessa respon" tornarà a la graella el proper dijous 5 de maig i ja es poden enviar preguntes mitjançant una nota de veu de whatsapp al número 690871357.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles