La Comissió de seguiment per la declaració de Cubelles com a àrea amb mercat d’habitatge tens tira endavant la proposta per la seva tramitació

13 de desembre de 2021


L’Ajuntament obre el període de consulta pública prèvia de la declaració, que pretén aconseguir moderar els preus de lloguer al mercat d’habitatge

L'Ajuntament de Cubelles ha oficialitzat el 13 de desembre la constitució de la Comissió de seguiment per la declaració de Cubelles com a àrea amb mercat d’habitatge tens. Aquesta està formada per l’Alexandra Corvillo, regidora de Benestar Social, la Renata Bedós, regidora de l’oposició i l’equip tècnic del departament d'Habitatge, dins de la regidoria de Benestar Social.

 

Des del 13 fins el 24 de desembre estarà obert el termini de consulta pública prèvia a la ciutadania amb la intenció de ser aprovat pel ple municipal del gener 2022.

 

L’objectiu que és persegueix, amb aquesta mesura, des de l’Ajuntament és regular la contenció i moderació de rendes en els contractes de lloguer d’habitatge, donat que Cubelles compleix amb dos dels requisits fonamentals:

  • Que la càrrega del cost de lloguer de l’habitatge en el pressupost personal o familiar superi el 30%. En el cas de Cubelles és del 58,90%.
  • Que el creixement del preu del lloguer en els últims 5 anys hagi augmentat i sigui superior als 3 punts per damunt de l’índex de preus de consum de Catalunya. En el cas de Cubelles és del 4,60%.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles