Es tanca el curs del primer casal d'estiu per a la gent gran

3 d'agost de 2021


Els participants van gaudir d'una festa final amb còctel de fruites i lliurament de diplomes

Coincidint amb la festivitat dels patrons dela vila, Sant Abdó i Sant Senén, el passat divendres 30 de juliol es va tancar el primer curs del casal d'estiu per a la gent gran de la vila organitzat per l'Ajuntament de Cubelles. La cloenda del casal es va portar a terme amb una festa que va comptar amb un còctel de fruita i el lliurament de diplomes als assistents. 

Joana Casanovas, treballadora familiar del projecte 'Fem pinya' ha explicat els detalls d'aquesta festa que ha tancat el que ha estat la primera edició del casal d'estiu de la gent gran.

 

Durant quatre setmanes, tots els participants han gaudit de forma totalment gratuïta d'un programa d'activitats força variat; des de gimnàstica a taixí, passant per sessions de musicoteràpia i risoteràpia, relaxació zumba, noves tecnologies, teatre, màgia i gastronomia, entre d'altres. Des de l'organització s'han fet bones valoracions del conjunt d'activitats realitzades. Joana Casanovas ha detallat algunes de les experiències viscudes per la gent gran durant aquest casal d'estiu.

 

La primera edició del casal d'estiu s'emmarca en la implementació de les polítiques d'envelliment actiu i saludables endegades des de la regidoria de la Gent gran, encapçalada per la regidora, Alexandra Corvillo, amb l'objectiu de combatre els casos de solitud no volguda i establir vincles relacionals i afectius entre els assistents.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles