La població d’entre 45 i 49 anys ja pot demanar cita prèvia per vacunar-se contra la COVID-19

4 de juny de 2021


Les persones nascudes entre 1972 i 1976 poden demanar hora a través del web de Salut

Les persones nascudes que ara tenen entre 45 i 49 anys ja poden demanar hora per vacunar-se contra la COVID-19 a través de la web vacunacovidsalut.cat. Aquesta franja d’edat és la que comprèn els nascuts entre el 1972 i el 1976. El Departament de Salut ja els ha incorporat a la llista de col·lectius convocats, dins de la convocatòria per a la ciutadania, del portal Vacunació COVID-19.

 

Al llarg de les setmanes vinents, les persones d'aquesta franja d'edat rebran un missatge de text (SMS) que els redirigirà a una aplicació perquè puguin reservar hora, dia i lloc. També poden anar directament a aquest enllaç.

 

Salut recomana que si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, es torni a intentar durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Consulta els punts de vacunació disponibles a l'enllaç següent.

 

Salut continua prioritzant la franja de les persones d’entre 50 i 59, nascudes entre els anys 1962-1971. Així com també continua la vacunació de les segones dosis als col·lectius essencials menors de 60 que va iniciar-se la setmana passada arreu del territori. Actualment hi ha 26 punts de vacunació que ofereixen aquesta vacuna per completar la pauta a aquests col·lectius.


  • Cita prèvia vacunació.jpg

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles