Èxit dels Júniors del Cubelles Surf Cubelles Club a la primera prova del circuït Surfing Kids disputada a Mazarrón

11 de març de 2022


L'equip local s’hi ha desplaçat amb un total de 8 competidors i han aconseguit diferents pòdiums en les primeres posicions

Comença la temporada de competicions per als juniors de l'escola Cubelles Surf Club, molts dels quals s'han estrenat en una competició a nivell estatal disputada el cap de setmana del 26 i 27 de Febrer a la platja de Bahia (Mazarrón). 

 

La primera prova del circuit Surfing Kids, organitzada per Bahia Surf Escuela i la Federació Espanyola de Surf ha comptat amb més d'una seixantena d'esportistes que s’hi han desplaçat per lluitar pel títol i aconseguir una bona posició en el rànquing nacional. Segons informacions de Cubelles Surf Club, l’esdeveniment s'ha portat a terme amb unes condicions immillorables amb unes onades de qualitat fet que ha permès gaudir d’un bon espectacle.

 

L’equip de Cubelles Surf Club s’hi ha desplaçat amb un total de 8 competidors acompanyats dels seus entrenadors Kiku Fernandez i Mac i pares de l’equip que han acompanyat per donar suport als joves. Des de Cubelles Surf Club han volgut felicitar l’actuació de tots ells que han competit a un nivell altíssim amb una actitud immillorable. Destaquen els següents pòdiums:

 

- Jordi Soro: 3a posició sub-10 masculí

- Yuria Llorca: 2a posició sub-12 femení

- Victòria Fernandez: 3a posició sub-12 femení

- Valèria Fernandez: 4a posició sub-14 femení

- Eric Moran: semifinalista sub-12 masculí 

 

Tot l’equip de Cubelles Surf Club felicita als joves que cada setmana entrenen a Cubelles amb molta il·lusió i dedicació, molt orgullosos d’aquest TEAM!


  • CUBELLES SURF CLUB A LA PRIMERA PROVA DEL CIRCUIT SURFING KIDS  febrer 22.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles