L’Ajuntament renova el Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA

16 de novembre de 2021


Es tracta del quart conveni signat amb el Consell Comarcal del Garraf des de 2009 i comporta, entre d'altres mesures, l’assignació d’una figura tècnica per a Cubelles compartida amb Canyelles i Olivella

Notícia amb declaracions del regidor de Joventut, Narcís Pineda

 

L’alcaldessa de la vila, Rosa Fonoll, i la presidenta del Consell Comarcal del GarrafMònica Gallardo, han rubricat la quarta renovació del conveni del Pla de Prevenció de Drogodependència TRACA, que abasta els municipis de Cubelles, Canyelles i Olivella. Es tracta d’una iniciativa quadriennal impulsada el 2009, i ampliada successivament els anys 2013 i 2017, centrada en el desenvolupament de mesures en matèria de detecció i lluita contra les drogues.

 

El pla, en actiu des de l’1 de gener tot i oficialitzar-se la seva signatura durant aquest mes de novembre, implica l’assignació per part del Consell d’una figura tècnica de prevenció de substàncies estupefaents compartida entre els tres municipis, que ha de revisar l’antic pla, elaborar-ne un de nou i encarregar-se de la seva aplicació a Cubelles. Així mateix, des de l’ens supramunicipal s’assumeix la cerca i gestió del suport econòmic a la Diputació, la Generalitat i altres ens públics o privats per al finançament del TRACA.

 

De la seva banda, des de l’Ajuntament s’adopta el compromís de sufragar les despeses relacionades amb el programa que no estiguin cobertes per les subvencions, que per a l’any 2021 seran de 14.810,63 euros. L’actual conveni resta vigent fins al 31 de desembre d’enguany, malgrat que es pot prorrogar successivament fins a un màxim de quatre anys.

 

La coordinació, seguiment i vigència de l’acord va a càrrec de la regidoria de Joventut, encapçalada pel titular de l’àrea, Narcís Pineda.


  • logo Traca.gif
  • festa-amb-respecte.jpg

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles