Comença la votació dels pressupostos participatius 2022, aquest dilluns 25 d'octubre

25 d'octubre de 2021


Les persones majors de 16 anys empadronades a Cubelles poden votar fins al 15 de novembre tres propostes entre les 23 validades

Jacob capardon i Mila Corredor, regidor i tècnica de Participació Ciutadana

 

Aquest dilluns 25 d'octubre comença la votació dels pressupostos participatius 2022, després que la regidoria de Participació Ciutadana hagi establert les noves dates de la fase de votació, que es van haver de cancel·lar provisionalment a causa d’un problema tècnic amb la plataforma que registrava les votacions. Un cop solventada aquesta incidència, les votacions tornen a començar des de zero aquest dilluns 25 d’octubre a través del web cubelles.cat/pressuparticipatius.

 

Les persones que ja havien votat en la fase de votació anterior cal que ho tornin a fer, tota vegada que el problema tècnic que es va produir és que no es registraven els vots correctament. Per tal de garantir que totes les opcions tenen les mateixes possibilitats de ser escollides per la ciutadania, cal tornar a votar en aquest nou període, per al qual s’ha habilitat un cens que abraça les persones empadronades fins al 15 d’octubre d’enguany.

 

Les persones majors de 16 anys empadronades a Cubelles poden votar fins al 15 de novembre tres opcions entre les 23 que han passat la validació tècnica o econòmica. En total s’han presentat 98 propostes, de les quals 27 s’han considerat no vàlides per no ser competència municipal o no ser viables tècnica i/o econòmicament; 18 ja estan previstes o en execució i 30 són repetides respecte a les 23 aprovades.

 

Des del punt de l’àmbit temàtic, les propostes es distribueixen per les que afecten a la via pública (11), esports (5), desenvolupament urbà (1), cultura (2), ensenyament (2), platges (1) i infància (1).

 

Propostes a votació

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles