El Preinfantil femení del Club Bàsquet Cubelles guanya contra el Club Bàsquet La Mercè

20 d'octubre de 2021

En la jornada, 2 jugada a Martorell, les locals van aconseguir un marcador al seu favor de 25 a 70. El pròxim partit es disputarà el 23 d'octubre i enfrontarà les cubellenques contra l'Abrera

Després de dues setmanes d'aturada, les noies del Preinfantil femení del Club Bàsquet Cubelles tornaven a competir, aquesta vegada com a visitants a Martorell contra el CB La Mercè. Com a referència, els dos equips havien vençut en el seu primer matx de lliga i això li donava un al·licient més per a aquest partit.

En els primers compassos del partit, les noies del Cubelles no estaven donant la fiabilitat del partit anterior i es cometien errades defensives per distracció, fet que provocava que l'encontre tingués una dinàmica d'atac fluïda per ambdós bàndols amb un marcador igualat; al minut 5 ( 6 a 6). Això, però va ser aquests primers 5 minuts, perquè ja en el segon quart les fèmines del Club bàsquet Cubelles, amb una defensa més forta, començava a robar pilotes per seguir amb un atac ràpid i directe. A més, la seva línia exterior funcionava adequadament, Noa, Helena i Noelia amb un triple cadascuna en aquesta primera part augmentaven més la diferència, per acabar aquesta primer període amb el resultat de 13 a 33.

A la segona part, l'equip va seguir millorant, tant Pepe com Jorge van insistir en portar a la pràctica un atac més ordenat. Si no hi havia opció de contraatac calia parar i manar matx oberts, passar, tallar i reemplaçar, buscar la millor opció; i la veritat és que van haver bons moments. En aquest punt, i sense mirar el resultat, és on el Club li dona més valor, sabent que el partit estava molt a favor, es van intentar fer coses noves i l'equip, amb notables resultats, anava millorant el seu joc, amb una bona sintonia de companyonia i més diàleg entre elles i, sobretot, gaudint del moment. El resultat final del partit va ser un 25 a 70.

Per al Club cal millorar alguns aspectes com ara que en els primers minuts calia haver sortit a "mossegar la pols" i estar al 100% en intensitat, però no va ser així. Malgrat això, l’equip va reconduir la situació i durant els següents minuts va millorar els moments de distracció. El Cubelles també considera immillorable la companyonia de totes elles, l'actitud i veure com gaudeixen cada minut i l'evolució de cadascuna, a passos de gegant.

De fet, la capitana Noelia Sanchez, va tornar a ser la jugadora referència i és que se li veu gaudint en aquest equip, a part que la seva defensa que és colossal, dóna a l'equip en atac alguna cosa diferent, sense ser res egoista treballa constantment perquè totes siguin importants. I això fa que les seves companyes la vegin com una autèntica líder i un gran exemple a seguir. Amb 24 punts va tornar a ser el referent i màxima anotadora en atac, perquè era a tot, tirs, exteriors, entrades, 1 contra 1, generant molt mal de cap a l'equip contrari.

El proper partit de lliga es disputarà el dissabte 23 d'octubre a les 10:30 h. i enfrontaran l'equip Autocasión GARRAF CB CUBELLES - CB ABRERA. L'equip jugarà el seu tercer partit de competició intentant mantenir la bona línia de resultats.