Sensación Activa té a punt el casal d'estiu 'Els pirates de l'illa tortuga'

25 de juny de 2021


L'activitat s'oferirà del 28 de juny al 3 de setembre a les escoles Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel

Entrevista a Pascu Fernández de Sensación Activa

 

Continuen obertes les inscripcions per als casals d'estiu temàtics de Sensación Activa. Sota el títol 'Els pirates de l'illa tortuga', l'entitat local ha organitzat el seu casal d'estiu que oferirà a les escoles Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel. L'activitat tindrà lloc de dilluns a divendres de les 9:00h. a les 14:00h. i es dividirà en diferents grups: Casalet (P2-P3) I (P4-P5) i Actiu (A partir de 1r de primària en endavant).

 

Les instal·lacions de l'escola Vora del Mar acolliran l'activitat d'estiu del 28 de juny al 6 d'agost; i del 23 d'agost al 3 de setembre. L'escola Mar i Cel ho farà només del 28 de juny al 6 d'agost. I el Charlie Rivel, del 28 de juny al 30 de juliol.

 

Sensación Activa ofereix un esplai amb jocs, gimcanes, excursions setmanals, tallers, estades a la platja i activitats esportives, entre d'altres. El preu de l'activitat per setmana és de 70€, però es fan descomptes segons les setmanes d'inscripció, si les famílies són sòcies de l'AFA del centre on s'imparteix el casal o per germans inscrits, entre d'altres. L'Esplai es completa amb estades de colònies i servei d'acollida, càtering o carmanyola.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles