Presentat el llibre 'Si el cel es tornés vermell' de la periodista de TV3, Cori Calero

9 de juny de 2021


A la publicació l'autora analitza les implicacions i les conseqüències del canvi climàtic

Dins la programació del Suncine Festival, la periodista de TV3 especialitzada en temes mediambientals, Cori Calero, ha presentat aquest dimarts dia 8 de juny el seu nou llibre Si el cel es tornés vermell, on analitza les implicacions i les conseqüències del canvi climàtic i alerta sobre la necessitat d’alterar de manera immediata algunes maneres de fer per evitar l’augment de l’escalfament del planeta. L’acte de presentació d'aquest llibre va tenir lloc a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera. 

 

Cori Calero ha explicat el per què d'aquest títol.

 

Amb aquesta publicació l'autora vol conscienciar a tothom de la necessitat de canvi en la manera de fer per evitar l’augment de l’escalfament del planeta.

Durant un any Calero ha recopilat tota una sèrie d'informació a través de diversos estudis científics realitzats per conèixer detalladament quins són els efectes del canvi climàtic.

 

Aquest ha estat el segon dels actes reivindicatius del Festival programat a Cubelles. De fet, la primera de les activitats va tenir lloc el passat dijous dia 3 a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, amb la projecció del documental Sembradoras de vida, una pel·lícula peruana guardonada a la darrera edició del Suncine i que detalla la lluita d’un grup de dones andines que treballen per la defensa d’una agricultura tradicional i orgànica davant de la industrialització de la pagesia i l’ús de pesticides i llavors transgèniques. Claudio Lauria, president del Sunsine Festival ha explicat el per què el Suncine Festival està dedicat al Dia Mundial del Medi ambient.

Amb l'organització d'aquests dos actes reivindicatius de conscienciació i sensibilització, l’Ajuntament de Cubelles i la direcció del Suncine Festival han commemorat el Dia Mundial del Medi Ambient.

 

 


  • 080621 Cori Calero Presentació llibre 2.jpg
  • 080621 Cori Calero Presentació llibre 3.jpg
  • si-el-cel-es-tornes-vermell.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles