L’Aliança de Cubelles crea una junta gestora amb Pep Callau al capdavant

3 de juny de 2021


Segons ha explicat l'animador i pallasso cubellenc, el primer pas és redreçar el rumb de l'entitat que ha de gestionar uns contratemps tècnics per poder reobrir-la

Entrevista a Pep Callau al capdavant de la junta gestora de l'Aliança

 

L’Aliança de Cubelles ha creat una junta gestora provisional d’emergència fins que no es convoquin noves eleccions. Està encapçalada per l’animador i pallasso cubellenc, Pep Callau. Aquesta ha estat la decisió presa en l’assemblea celebrada el passat 29 de maig després que bona part dels càrrecs de la junta que hi havia fins ara no hagin volgut tornar-se a presentar. D'aquesta manera, l’entitat centenària s’ha quedat sense una junta oficial i ara ha passat a mans del que seria una junta gestora, formada en part amb membres de la junta que hi havia fins ara, com per exemple, en Xavier Borrell qui hauria deixat la presidència. En una entrevista a l'emissora municipal, Pep Callau, qui s’ha compromès a coordinar tot aquest procés de transició de l’Aliança fins que els socis escullin una nova junta, ha explicat com ha sorgit la decisió de crear una junta gestora.

Segons ha explicat l'animador i pallasso cubellenc, el primer pas és redreçar el rumb de l'entitat que ha de gestionar uns contratemps tècnics per poder reobrir l'edifici de l'entitat. Al llarg de la conversa mantinguda a Ràdio Cubelles, Pep Callau, s’ha mostrat conscient que hi ha molta feina a fer donat que l’entitat, entre d’altres coses, ha de fer front a uns litigis relacionats amb les obres de rehabilitació de l’edifici, així com a diverses gestions tècniques sorgides de la pròpia dinàmica del local. Malgrat tot això, Callau es mostra esperançat en què la situació es pugui reconduir posant en marxa una programació cultural a la vila. També ha avançat que ja treballa de cara a fer una auditoria externa. En declaracions a Ràdio Cubelles, Pep Callau ha detallat quina és la informació de què disposa de la situació actual de l'entitat. 

De moment, segons ha explicat Pep Callau, aquesta setmana té previst de reunir-se amb la Federació d’Ateneus de Catalunya. Paral·lelament, també ha demanat una trobada amb l’Ajuntament de Cubelles per situar a l’entitat en el pla estratègic cultural de la vila. Així mateix ho explicava Pep Callau durant l'entrevista mantinguda a Ràdio Cubelles.

 


  • INTERIOR ALIANÇA (2018)
  • 20180731_181123 (obres Aliança) 1.jpg
  • Obres Aliança 3.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles