Divendres s'inaugura l’exposició fotogràfica 'Cubelles en el record, imatges dels anys 50 i 60 del segle XX'

3 de juny de 2021


Les fotografies pertanyen al fons de Bernardo Oller Muñoz, soci dels Amics del Castell, arrelat al municipi des dels anys 30 del segle passat

Aquest divendres a les 7 de la tarda, el Grup d’estudis cubellencs Amics del Castell, inauguren al Centre Social l’exposició fotogràfica “Cubelles en el record, imatges dels anys 50 i 60 del segle XX”. Les fotografies pertanyen al fons de Bernardo Oller Muñoz, soci dels Amics del Castell, arrelat al municipi des dels anys 30 del segle passat. L’exposició romandrà oberta fins al 30 de juny.

 

Joan Vidal, president del GEC Amics del Castell 

 

Les activitats programades pels Amics del Castell aquest mes continuaran divendres 11 amb la presentació, també presencial, del llibre sobre Catarina Rovirosa Biscaí, de Núria Raspall Rovirosa, a les 7 al Centre Social. I els següents divendres, 18 i 25, amb dues publicacions audiovisuals a les seves xarxes digitals: La conferència “Refugiats, per què”, a càrrec de Jordi Armadans, i l’article “Fortunato Borja, el benefactor dels reclutes cubellencs”, de Rafael Ibáñez i Joan Vidal.


  • amics-castell-nou-rgb.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles