Projecció del documental ‘Sembradoras de vida’, el 3 de juny

2 de juny de 2021


El Centre Social Joan Roig i Piera acull aquest dijous dia 3 la projecció d'aquesta pel·lícula peruana guardonada a la darrera edició del Suncine per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient

Entrevista a Claudio Lauria, president de Suncine

 

L’Ajuntament de Cubelles i la direcció del Suncine Festival han programat dos actes reivindicatius de conscienciació i sensibilització per commemorar els dies 3 i 8 de juny el Dia Mundial del Medi Ambient. La primera de les activitats tindrà lloc aquest dijous dia 3 a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, amb la projecció del documental Sembradoras de vida, una pel·lícula peruana guardonada a la darrera edició del Suncine i que detalla la lluita d’un grup de dones andines que treballen per la defensa d’una agricultura tradicional i orgànica davant de la industrialització de la pagesia i l’ús de pesticides i llavors transgèniques. El film es podrà veure a partir de les 19.00 h. i l’entrada és gratuïta amb aforament reduït i adaptat a les mesures de seguretat sanitàries.

 

D’altra banda, la periodista de TV3 especialitzada en temes mediambientals, Cori Calero, presentarà el dimarts dia 8 el seu nou llibre Si el cel es tornés vermell, on analitza les implicacions i conseqüències del canvi climàtic i alerta sobre la necessitat d’alterar de manera immediata per evitar l’augment de l’escalfament del planeta. L’acte també tindrà lloc a les 19.00 h. a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, a les 19.00 h. amb aforament reduït i adaptat a les mesures de seguretat sanitàries.         


  • Cubelles Suncine 2021.png
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles