Portes obertes de l'Escola de Vela al Club Marítim Cubelles, el 5 de juny

1 de juny de 2021


Les persones interessades podran acostar-se a les instal·lacions i provar la pràctica d'aquest esport aquàtic

Jordi Aranega, president del Club Marítim Cubelles

 

El Club Marítim Cubelles ha organitzat per aquest dissabte, 5 de juny una jornada de Portes obertes de l'Escola de Vela. El club obrirà les seves instal·lacions, de les 10:00h. a les 13:00h. i donarà l'oportunitat de provar les embarcacions de l'escola. La prova per gaudir de la pràctica d'aquest esport aquàtic es realitzarà amb l'acompanyament d'un dels instructors del club. Per a més informació i reserves cal posar-se en contacte a través de: escoladevela@cmcubelles.com o per telèfon a 689421429.

 

Durant la jornada es donarà informació sobre el campus de vela que el Club Marítim Cubelles ha programat del 21 de juny al 10 de setembre. Les inscripcions cal realitzar-les abans del 30 de juny.

 

D'altra banda, el Club Marítim Cubelles ha començat a organitzar el Campionat d'Espanya de Pati a Vela  sènior 2021 que es disputarà  del 29 de juliol a l'1 d'agost, i que estarà emmarcat dins la celebració del seu 50è aniversari que s'havia d'haver celebrat l'any passat, però que, a causa de la COVID-19 no va ser possible. El seu president, Jordi Aranega es proposa assolir una participació mínima de 70 regatistes. Aquest serà el tercer Campionat d'Espanya de patí a vela que organitza el Club Marítim Cubelles. El primer data de l'any 1986, ara fa 35 anys, i que va registrar victòria de Jordi Lamarca. Posteriorment, l'any 2006, ara fa 15 anys aquest 2021, el Club Marítim Cubelles organitzaria el seu segon campionat d'Espanya que, en aquella ocasió, acolliria tant la modalitat sènior com la júnior. En aquella edició, el guanyador oficial final va ser Carlos Crespo, del Club Natació Badalona , qui va sumar el seu segon títol estatal, ja que l'anterior l'havia conquerit el 2003. quant al vencedor de la modalitat júnior, aquest va ser el regatista de Club Nàutic Masnou, Bru Riera.

 

En l'edició d'aquest 2021, l'organització ha volgut accentuar especialment la condició ecològica de la competició i, en aquest sentit, en el cartell del campionat han destacat el lema "un campionat sostenible, sense residus i respectuós amb el medi ambient".

 

Per tal de commemorar els seus 50 anys d'entitat, també prepara una exposició fotogràfica que repassi la seva història i que es preveu que aculli el Centre Social de Cubelles de cara a aquest estiu.


  • Portes_obertes Club Marítim Cubelles_2021.jpeg
  • campus_cmc_2021.jpeg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles