L'Ajuntament ha desallotjat el terreny municipal que va acollir l'àrea d'autocaravanes

28 de maig de 2021


L’actuació està avalada per una interlocutòria judicial i després que s’haguessin esgotat totes les vies per a la marxa voluntària de les persones instal·lades irregularment.

Mitjançant la presència de la Policia Local i personal municipal de diferents departaments, aquest dijous dia 27 de maig s’ha executat el desallotjament de la parcel·la municipal ubicada a l’avinguda Onze de Setembre, i que estava ocupada des de feia mesos. Segons ha publicat l’Ajuntament, la interlocutòria judicial dictada pel Jutjat del Contenciós Administratiu número 7 de Barcelona, ha autoritzat el consistori a fer fora les persones que ocupaven irregularment els terrenys i a retirar un remolc caravana tipus habitatge, que s’ha consignat en dependències municipals. L’Ajuntament no ha detallat quantes persones hi havia, si vivien permanentment en aquest espai, ni tampoc si tenien cap relació amb l’activitat anterior d’àrea d’acampada d’autocaravanes.

 

Segons l’Ajuntament, l’actuació s’ha dut a terme després de requerir l’autorització judicial un cop havien fracassat fins a dues peticions precedents per què les persones instal·lades sense cap autorització abandonessin les instal·lacions de forma voluntària. La mesura ha arribat amb posterioritat al decret de la fi de l’activitat d’aparcament d’autocaravanes adoptada a finals del 2019.


  • desallotjament-paquing-autocaravanes-2705-9.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles