L’ajuntament ha obert les inscripcions per a les parades del mercat d’estiu i la fira d’artesania

21 de maig de 2021


Les sol·licituds poden adreçar-se presencialment o telemàtica del 24 al 30 de maig.

L’ajuntament ha obert les inscripcions per a les parades del mercat d’estiu i la fira d’artesania. Les sol·licituds per a qualsevol de les dues iniciatives poden adreçar-se presencialment o telemàtica del 24 al 30 de maig.

 

D’una banda, l’Ajuntament està organitzant el mercat d’estiu, que com l’any passat, tornarà a estar ubicat al passeig marítim. Es tracta d’un mercat setmanal de temporada, en el qual s’hi podran trobar productes de tot tipus, des d’alimentació a roba i calçat. Les peticions poden tramitar-se telemàticament a través de la seu-e o bé a presencialment a l'OPIC. S’admetran totes les sol·licituds per ordre d’inscripció fins arribar al màxim de metres previstos.

 

A més, també estan obertes les inscripcions de la Fira d’artesania. La mostra enguany tindrà lloc del 18 de juny al 5 de setembre als passejos Marítim, de la Mar Mediterrània i de la Marina. L'assignació d'espais serà per ordre d’inscripció fins a ocupar els metres existents i evitant instal·lar parades amb el mateix article. Si bé durant els mesos de juny, juliol i setembre la fira serà els divendres, dissabtes i diumenges, durant el mes d’agost, l’ocupació serà diària.

 

La normativa de les dues propostes es pot consultar al web de l’ajuntament.


  • parades-artesania-1.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles