El Garraf es vol repensar en el 3r Simposi organitzat per l’agència Node

7 de maig de 2021


Sota el títol de “Nous escenaris per a una nova realitat”, el Node Garraf oferirà els dies 11 i 12 de maig dues jornades de debat i reflexió per entendre en quina situació ha quedat la comarca.

Sota el títol de “Nous escenaris per a una nova realitat”, el Node Garraf oferirà els dies 11 i 12 de maig el seu 3r Simposi, amb dues jornades de debat i reflexió per entendre en quina situació econòmica ha quedat la comarca. Aquest any el contingut s'ha adaptat al context de canvi actual provocat per la pandèmia i l'objectiu del Simposi serà abordar amb experts i responsables econòmics i polítics de la comarca quina és la situació actual i cap a on hauria d'anar el Garraf a partir d'ara.

Judit Garrido de l’àrea d’Empresa de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf, n’ha parlat a Ràdio Cubelles.

Cubelles hi participarà principalment mitjançant l’alcaldessa Rosa Fonoll, qui el dimecres 12 de maig al matí compartirà taula amb les altres cinc alcaldesses de la comarca per explicar què tenen previst fer des del punt de vista local. L’Ajuntament de Cubelles encara tindrà un altre representant en el Simposi: el coordinador de Comunicació, Víctor Lora, qui serà l’encarregat de presentar una de les taules del dimarts a la tarda, concretament la que intentarà respondre a la pregunta “Què ens hauria de passar al Garraf?” amb cinc representants empresarials de la comarca. Tot el programa sencer de les dues jornades del Simposi es pot consultar al web de Node Garraf.

En declaracions a Ràdio Cubelles, Judit Garrido, de l’àrea d’Empresa de l’Agència NODE Garraf, ha comentat que el Simposi serà presencial, garantint les mesures de seguretat sanitàries.

L'agència Node també està enllestint un Pla Estratègic del Garraf, encarregat pel Consell Comarcal, que preveuen presentar-lo properament. La intenció de l'agència és que, juntament amb les reflexions del 3r Simposi, el Pla serveixi de guia a l’hora de prendre les millors decisions possibles pel futur de la comarca.

Judit Garrido de Node Garraf.

El 3r Simposi del Garraf té les inscripcions obertes i es farà el dimarts i dimecres 11 i 12 de maig a l’auditori del Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú.


  • 3R SIMPOSI NODE GARRAF.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles