Presentació del llibre 'Tú y yo nunca tuvimos un verano entre las manos', el 21 abril

19 d'abril de 2021


L'acte tindrà lloc al Centre Social Joan Roig i Piera, a partir de les 19h., dins la programació de la 47a Setmana Cultural de Cubelles

Entrevista a Josep Amaya, autor del llibre

 

Dins la programació de la 47a Setmana Cultural de Cubelles, aquest dimecres 21 d'abril es portarà a terme la presentació del llibre Tú y yo nunca tuvimos un verano entre las manos de Josep Amaya Sanchis, finalista del premi Multiverso 2020 de poesia. L'acte, que serà presentat per Ixia Pardiñas Inés, tindrà lloc al Centre Social Joan Roig i Piera, a partir de les 19h.

 

Tú y yo nunca tuvimos un verano entre las manos

Versos de la nit que espera tempesta, de les passions deslligades i fugisseres, de les estacions fredes, dels ports sense fars ni guies. Versos del Déu que portem dins, dels himnes que callem, del poc bojos que som, de les cases que vam abandonar. Versos per a la trobada, el gaudiment i l'angoixa. Versos per a herois com nosaltres, de prova i assaig, de contradiccions metafòriques i realitats obscenes. Versos de carrer i asfalt, de ball i foc, d'ombres i miralls, de dones i homes, de nord somiant seu sud. Versos per cantar qualsevol estiu que ja no ens tinguem entre les mans.


  • LLibre Tu y yo nunca tuvimos un verano.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles