Tots els equips del C.P. Cubelles ja estan competint

14 d'abril de 2021


El passat cap de setmana va ser el primer en un any que competien tots els equips del club

Entrevista amb l'entrenador i coordinador esportiu del C.P. Cubelles, Edu Granell

 

 

L'entitat cubellenca ja ha posat en marxa tots els equips en competició des dels més petits fins als tres equips sèniors, que ja feia setmanes que havien començat les seves respectives lligues. Tot i això encara hi ha un cert neguit per algunes situacions que es troben com el confinament comarcal, o la possibilitat que es tornin a aturar els calendaris esportius.

Pel que fa als objectius dels equips sèniors, continuen amb la mirada posada en la lluita per l'ascens a la Nacional femenina. Aquesta setmana les cubellenques es van imposar al Roda per 1 - 4 després d'un llarg desplaçament fins a terres gironines. L'equip necessita sumar el màxim punts possibles en les properes jornades per tal de superar al Mollet el principal rival en la lluita per l'ascens.

Pel que fa a la base ha tornat a competir el FEM11, un equip format per joves jugadores al qual l'entitat té dipositades moltes esperances pel seu potencial. També han tornat a saltar a la pista els petits després de més d'un any sense disputar cap partit.

Ara el club treballa per assolir els objectius en una temporada que serà curta i intensa, buscant la manera de poder conviure amb les restriccions actuals i poder entrenar i competir sense ensurts.


  • cp cubelles.jpg

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles