El govern local obre una enquesta sobre habitatge de lloguer social

18 de març de 2021


Per participar-hi cal omplir un qüestionari a www.cubelles.cat/habitatge o enviar les respostes a habitatge@cubelles.cat.

L’Ajuntament impulsa un estudi entre la població per conèixer la demanda de lloguer social al municipi. L’àrea local d’Habitatge ha habilitat una enquesta digital per copsar les necessitats reals de Cubelles en un tema tan sensible com és el de l’habitatge.

La regidora de Benestar social, Alexandra Corvillo, de qui depèn aquesta àrea, n'ha donat més detalls en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

Al qüestionari, que està disponible al web de l’Ajuntament, s'hi pot accedir directament des de l’adreça: cubelles.cat/habitatge. O enviant un correu amb les respostes que es plantegen a: habitatge@cubelles.cat. Es tracta d’una enquesta totalment anònima en què només cal contestar les preguntes que es plantegen.

 


Amb les dades obtingudes es podrà copsar la tipologia i dimensió de la demanda per, tot seguit, presentar-les a la Generalitat i les diferents promotores sense ànim de lucre. D’aquesta manera, el govern confia en avançar en una proposta detallada que doni sortida a les peticions de la població i sigui socialment beneficiosa per a totes les parts implicades. El preu de lloguer d’aquests habitatges, que el marca la Generalitat, estaria al voltant dels 350€.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles