Sorteig vals de l’AAHHCC, dilluns a Ràdio Cubelles

8 de gener de 2021


Tot i que es trucarà en directe a tots els guanyadors, des de l’any passat, ja no és imprescindible que aquets o aquestes contestin la trucada

Dilluns, a les 11 del matí, es farà el tradicionals sorteig anual de l’ Associació d’Hosteleria i Comerç de Cubelles. Com s’ha fet els darrers anys, l’extracció de les paperetes guanyadores  s’efectuarà als estudis d’aquesta casa, amb la presencia d’una representant de l’associació, i, un altre que intervindrà per telèfon, davant  la impossibilitat, a causa de la pandèmia, de rebre més d’un convidat als nostres estudis.

 

Enguany, s’extrauran deu de les paperetes que les clientes i clients de les botigues de l’associació, han anat dipositant a les urnes instal·lades per tal efecte des de abans de festes. Cada una de les paperetes estarà premiada amb 100€ en vals, que s’hauran de gastar a les botigues del municipi.

 

Tot i que es trucarà en directe a tots els guanyadors, des de l’any passat ja no és imprescindible que aquets o aquestes contestin la trucada. L’AAHHCC contactarà a posteriori i els lliurarà el premi.

 

Podeu escoltar el sorteig a les 11 del matí al 107.5 de l’FM i a www.radiocubelles.cat

 


  • AAHHCC.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles