Cubelles ja disposa del seu mapa de patrimoni cultural

14 de desembre de 2020


La Diputació de Barcelona ha lliurat recentment a l’ajuntament una eina que, segons l'administració territorial, ha de servir per la protecció i conservació dels bens culturals

Cubelles ja disposa del seu mapa de patrimoni cultural. La Diputació de Barcelona ha lliurat recentment a l’ajuntament una eina que segons la institució ha de servir per la protecció i conservació dels bens culturals. En el Mapa de Patrimoni Cultural de Cubelles s’han inventariat 154 elements del patrimoni cultural i natural del terme, dels quals el 63% corresponen a patrimoni immoble (edificis, conjunts arquitectònics, elements arquitectònics, jaciments arqueològics i obra civil), un 14% és moble (col·leccions, objectes i elements urbans), un 6% és patrimoni documental (fons documentals i d’imatges), un 15% immaterial (manifestacions festives, tradicions orals, música i dansa, costumari i tècniques artesanals) i un 2% patrimoni natural (zones d’interès natural i espècimens botànics singulars).

 

Actualment hi ha 188 poblacions de la província on ja s’ha realitzat el Mapa del Patrimoni Cultural i n’hi ha una vintena més en diferents processos de realització.


  • MAPA PATRIMONI DIBA 2020.JPG

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles