L’Ajuntament ha contractat una conserge informadora per donar suport a l'OPIC, Benestar social i les escoles

12 de novembre de 2020


La incorporació és per un període de nou mesos i s'ha gestionat mitjançant el programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Garraf.

L’Ajuntament ha contractat una conserge informadora per donar suport a l'OPIC, Benestar social i les escoles. La incorporació és per un període de nou mesos i s'ha gestionat mitjançant el programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Garraf. Aquesta subvenció del SOC ha estat creada per implantar mesures urgents complementàries en matèria d’ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19. 

 

Concretament, la treballadora nova donarà suport a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC), així com a l’àrea de Benestar social, les escoles i el casal d’avis, donant informació sobre els serveis, prestacions i ajuts disponibles per pal·liar els efectes de la COVID-19. També col·laborarà en l’atenció presencial i telefònica, i en la gestió de les agendes de l’equip de serveis socials que ha vist incrementat considerablement la demanda d'atenció a causa de la pandèmia. El programa també inclou un paquet de formació de 60 hores dividides en dos cursos: habilitats de comunicació (30 hores) i intel·ligència emocional (30 hores).


  • Ajuntament-4.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles