El Cubelles Noir ha anunciat la suspensió definitiva de l'edició del 2020

11 de novembre de 2020


Durant la primera onada es va anunciar un ajornament per al cap de setmana del 4, 5 i 6 de desembre, però la incertesa de la situació actual ha portat a l'organització a descartar-ne la celebració. El festival de novel·la negra del Garraf sí que va poder lliurar el seu premi literari l'agost passat en un acte al Centre Social amb l'aforament limitat.

Entrevista a Xavier Borrell, comissari del festival Cubelles Noir

 

El Cubelles Noir ha anunciat aquesta setmana que suspèn definitivament l'edició d'aquest any, que s'havia ajornat inicialment per al cap de setmana del 4, 5 i 6 de desembre. Els organitzadors del festival de novel·la negra del Garraf han optat per cancel·lar la que havia de ser la cinquena edició del certament per les mesures de contenció de la COVID19, que fa impossible poder concretar les xerrades i presentacions amb convidats provinents d'arreu de l'estat. El Cubelles Noir mirarà de mantenir l'estiu que ve bona part del programa que havia previst per aquesta edició ja de cara a la propera, que esperen poder celebrar al mes d'agost.

 

Tot i que el gruix del festival s'ha suspès, sí que l'estiu passat el Cubelles Noir va lliurar el seu premi anual a la millor novel·la negra publicada escrita per una dona tant en català com en castellà. En castellà es va produïr un empat en el jurat entre ‘Cuando es invierno en el mar del norte’ de Leticia Sánchez Ruiz i “Invisbles” de Graciela Moreno, de manera que es van lliurar per primer cop dos premis. La novel·la premiada escrita en català va ser 'Costa Bratva' de Cristina Malagelada.


  • Logo Cubelles Noir.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles