Se suspenen les activitats cíviques com les que acullen el Centre Social Joan Roig i Piera o el Centre Violeta

19 d'octubre de 2020


Aquest dilluns el PROCICAT ha aprovat una resolució nova on s’acorden més restriccions en relació a la pandèmia de COVID.

El PROCICAT ha decretat la suspensió de les activitats cíviques i comunitàries grupals presencials com les que acullen habitualment el Centre Social Joan Roig i Piera o el Centre Violeta. Aquest dilluns s’ha aprovat una resolució nova on s’acorden més restriccions en relació a la pandèmia de COVID. A banda de suspendre les activitats dels centres cívics, com ara tallers, clubs de lectura o qualsevol altra proposta grupal presencial, el PROCICAT també ha establert que els comerços d’obertura les 24 hores passen a tenir l’horari limitat i hauran de tancar de els deu de la nit a les set del matí.

 

Segons el PROCICAT, les limitacions són conformes amb les orientacions de l’Organització Mundial de la Salut i es consideren, d’acord amb les dades epidemiològiques i assistencials actuals, "mesures proporcionals, idònies, necessàries i justificades per al control de contagis i protecció dels drets a la vida, la integritat física i la salut de tota la població".


  • CENTRE SOCIAL (IMATGE D'ARXIU).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles