La Plataforma Volem Jornada Contínua es desplega a les escoles de Cubelles

6 d'octubre de 2020


Reclamen que, per millorar la conciliació familiar, es pugui concentrar l’horari lectiu de les nou del matí a les dues del migdia i el servei de menjador fins a dos quarts de cinc de la tarda.

Entrevista a Lupe Martínez, coordinadora local i comarcal de la Plataforma Volem jornada contínua

 

La Plataforma Volem Jornada Contínua s'està desplegant a les tres escoles de Cubelles: JA Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel. El seu objectiu és que l'horari lectiu es concentri de 9h a 14h i proposen que el servei de menjador sigui de les 14h a les 16.30h. Consideren que aquests horaris permetrien millorar la conciliació familiar i, entre d'altres, també afavoriria els horaris de les activitats extraescolars. A banda, creuen que els alumnes aprofitarien més les classes ja que després de dinar, segons quines edats, consideren que ja no es concentren ni estan tan receptius. Dins de l'horari de 9 a 14h, la Plataforma també proposa que s'afegís una segona aturada entre les 12.30 i les 13h, més breu que el pati, perquè els nens puguin descansar i fer un àpat breu.

 

Actualment, els alumnes de les escoles comencen les classes a les nou, s'aturen a dinar a quarts d'una del migdia i tornen a classe a les tres fins a dos quarts de cinc de la tarda. 


  • JORNADA CONTINUA VORA DEL MAR.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles