El Centre Social Joan Roig i Piera reprèn l’acollida a les associacions

22 de setembre de 2020


A partir d’aquesta setmana s’ha recuperat el servei de cessió d’espais a les associacions al Centre Social Joan Roig i Piera, sempre seguint les mesures de prevenció i seguretat relacionades amb l’evolució de l’epidèmia.

El Centre Social Joan Roig i Piera reprèn l’acollida a les associacions. L’inici del curs escolar i la tornada de les rutines posteriors a les vacances també ha fet que les entitats i associacions vulguin recuperar la seva activitat aquest mes de setembre. Des de l’Ajuntament, a partir d’aquesta setmana s’ha recuperat el servei de cessió d’espais a les associacions al Centre Social Joan Roig i Piera, sempre seguint les mesures de prevenció i seguretat relacionades amb l’evolució de l’epidèmia.

La regidora de Cultura, Ester Soler, ho ha comentat en declaracions a Ràdio Cubelles.

L’Ajuntament també està estudiant com recuperar la possibilitat d’organitzar actes de petit format com ara presentacions de llibres o conferències. Ester Soler, regidora de Cultura.

Pel que fa a les exposicions, Ester Soler, regidora de Cultura, admet que encara no tenen un termini definit per recuperar-les, però que serà el següent pas.

El Centre Social Joan Roig i Piera també acull despatxos de serveis municipals o l’Espai Jove, que ja està en marxa per als usuaris que demanin hora prèviament.


  • CENTRE SOCIAL (IMATGE D'ARXIU).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles