L’Espai Jove torna a atendre de forma presencial aquesta setmana

15 de setembre de 2020


El personal de consergeria comprovarà que la persona usuària té cita prèvia i li prendrà la temperatura, si excedeix de 37,5ºC no podrà accedir al Centre Social.

Entrevista a Marta Soler, tècnic de joventut de l'Ajuntament

 

Aquest dilluns s'ha posat en marxa el servei presencial de l’Espai Jove, coincidint amb l’inici del curs escolar. Tots els serveis i activitats hauran de complir les mesures generals i complir les pautes que s’estableixen per a la higiene de mans, distància física interpersonal de seguretat i utilització de la mascareta.

 

Marta Soler, responsable de l’espai ha donat més detalls.

 

 

Pel que fa als serveis que oferirà l’Espai jove, es mantenen tots els habituals que s'ofereixen al teixit juvenil del municipi, si bé per garantir una millor atenció i control dels contactes, ara caldrà demanar hora.

 

 

L’entrada es farà per la porta principal del Centre Social Joan Roig i Piera. El personal de consergeria comprovarà que la persona usuària té cita prèvia i li prendrà la temperatura, si excedeix de 37,5ºC no podrà accedir al servei. La sortida es farà per la porta de l’Espai Jove que dona directament al carrer.

 

Per qualsevol dubte o consulta, el WhatsApp de Joventut és el 628 834 296.


  • Espai Jove Cubelles (imatge d'arxiu)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles