La campanya “Un país, un equip” anima a fer esport

9 de setembre de 2020


El Govern de la Generalitat impulsa des d’aquesta setmana una campanya per motivar persones de totes les edats a fer esport. 

El Govern de la Generalitat impulsa des d’aquesta setmana la campanya “Un país, un equip” amb l’objectiu d’animar la ciutadania a tornar a realitzar pràctica esportiva i activitat física. La campanya arrenca coincidint amb la progressiva tornada a l’activitat i l’inici de la temporada esportiva després de les vacances d’estiu. També vol reactivar social i econòmicament un sector que la Secretaria general de l’Esport considera molt tocat per la irrupció de la Covid-19. Mitjançant un anunci de televisió i de ràdio, el Govern català vol motivar persones de totes les edats a fer esport.  

 

 

D’altra banda, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física va presentar a finals de juny el Pla sectorial d’instal·lacions i activitats esportives per a l’etapa de represa. Un document que recull les mesures que regeixen el desenvolupament de l’esport i l’activitat física a Catalunya en aquelles zones del territori que no tenen limitacions o restriccions específiques. El pla explica com s’han de celebrar les competicions i esdeveniments esportius, les activitats de lleure esportiu per a menors, les assemblees i reunions de les entitats, així com les mesures que cal adoptar en les instal·lacions esportives, piscines i centres de tecnificació.


  • Poliesportiu.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles