Els premis Cubelles Noir, a punt per resoldre el misteri

19 d'agost de 2020


Aquest dissabte el Cubelles Noir revelarà quines dues novel·les escrites en català i en castellà per dones i publicades durant el 2019 seran les premiades.

Entrevista a Xavier Borrell, comissari, i Yolanda Garcia, membre del jurat del Cubelles Noir

 

Els premis Cubelles Noir resoldran el misteri de les dues millors novel·les publicades el 2019 per una dona. Aquest dissabte, coincidint amb el cap de setmana en què s’hauria celebrat la cinquena edició del festival de novel·la negra, el Cubelles Noir revelarà quines seran les premiades.

 

El comissari del festival, Xavier Borrell, ha comentat que quan van decidir l’ajornament del Cubelles Noir van optar per mantenir el lliurement dels premis a l’estiu.

Els dos jurats del certament cubellenc han estat discutint entre 4 nominades en català i 5 novel·les nominades en castellà. Entre les obres que podrien rebre el premi escrites en català hi trobem El despertar del navegant de Maribel Torres, Metzina d’Eva Guitèrrez, Els Impostors de Pilar Romera i Costa Bratva de Cristina Malagelada.

Yolanda Garcia és membre del jurat que ha escollit quina serà la premiada.

En castellà les nominades són Invisibles de Graziella Moreno, Cometierra de Dolores Reyes, Despiértame cuando acabe septiembre de Mónica Rouanet, Cuando es invierno en el mar del Norte de Leticia Sánchez, i Sudor Frío de Mari Carmen Sinti.

Xavier Borrell, comissari del Cubelles Noir, ha comentat com el premi del festival ha aconseguit generar expectació.

Després del lliurement dels premis d’aquest dissabte, el Festival Cubelles Noir està previst que se celebri al mes de desembre, tal com ha confirmat Xavier Borrell.

Ràdio Cubelles enregistrarà l’acte de lliurement de premis d’aquest dissabte, que després es podrà recuperar a la ràdio a la carta.


  • cubelles noir agost 2020.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles