Les inscripcions del pregó i del concert de jazz de Festa Major s’han esgotat en un matí

10 d'agost de 2020


Per l’espectacle de circ de divendres al vespre encara queden unes 50 places en el moment de fer aquesta notícia. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a la web de l’Ajuntament mitjançant un formulari electrònic.

L’Ajuntament ha obert els formularis per assistir als actes de Festa Major aquest dilluns i en poques hores ja s'havien esgotat les 50 places disponibles per veure el pregó i les 100 del concert de The Big Jamboree. Només queden 50 entrades de les 200 disponibles pert veure el Cabaret de la companyia A Cop de Circ, en el moment de redactar aquesta notícia. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a la web de l’Ajuntament mitjançant un formulari electrònic. Aquests tres actes del programa de la Festa Major tenen l’aforament limitat i només es permetrà l’accés a les persones que s’hagin inscrit a la pàgina web de l’Ajuntament.

 

A banda, l’Ajuntament també oferirà un espectacle nocturn Del cel estrellat aquest divendres a partir de les onze de la nit del qual només s’ha revelat que es podrà veure des de diversos punts del municipi, des de les terrasses i els balcons de casa. També serà obert al públic un espectacle de circ itinerant pels carrers de la vila que oferirà la companyia A cop de Circ el dissabte a partir de les set del vespre.

 

Diumenge serà el torn de l'acte en record a les persones difuntes durant el confinament i l'estat d'alarma a partir de dos quarts de nou del vespre a la plaça del Centre Social Joan Roig i Piera. Es tracta d'un acte institucional en què només podran participar les persones que no van poder acomiadar-se dels seus familiars en condicions normals a causa de les restriccions del coronavirus. 

 

El programa de Festa Major el completa un conjunt de propostes virtuals del Grup d’Estudis Cubellencs Amics del Castell que també es podran veure els dies 14, 15 i 16 d’agost a les xarxes socials de l'entitat.


  • cartell-festaajor-cubelles2020-14-16.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles