Centre d'Informació i Assessorament per a Dones Violeta tanca per vacances amb la mirada posada en el nou curs

4 d'agost de 2020


Els tallers amb nens i nenes un cop represa l'activitat després del confinament es van tancar amb èxit de participació tot i les mesures de seguretat.

Escolta l'entrevista amb Pilar Martos responsable del Centre d'Informació i Assessorament per a Dones Violeta .

 

 

El Centre violeta tanca la temporada un cop finalitzada la primera activitat postconfinament. El centre d'Informació i Assessorament per a Dones ha realitzat durant el mes de juliol uns tallers dirigits als infants. Dos dies a la setmana, dimecres la mati i dijous a la tarda i durant 2 horetes els més petits han gaudit amb diferents tallers. Una proposta amb l'objectiu de donar suport a les famílies.

Amb aquesta activitat es tanca el curs al "Violeta", que tancarà per vacances fins al 21 d'agost, mentrestant començaran a preparar un nou curs, que es presenta amb moltes incògnites. La intenció es seguir oferint activitats, tallers i xerrades sempre complint amb les mesures de seguretat vigents en cada moment.


Les usuàries tornaran a rebre un petit qüestionari per tal d'adaptar l'oferta al màxim, a les seves necessitats. Una programació que està previst es posi en marxa a mitjans de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar.

violeta 2.jpg

 


  • violeta.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles