El guionista de 'El Hoyo' David Desola dirigirà la seva primera pel·lícula

3 de juliol de 2020


L'autor d'un dels èxits de Netflix i guanyadora a Sitges, passa una temporada a Cubelles com fa habitualment cada any. La plataforma d'streaming també ha plantejat a la productora que estudiïn la possibilitat de fer una segona i, potser, tercera part.

Entrevista a David Desola, guionista de El Hoyo

 

El guionista i dramaturg David Desola torna a ser a Cubelles passant una temporada a la residència familiar.

Desola viu un moment especialment dolç degut a l’èxit que ha obtingut a nivell mundial la pel·lícula El Hoyo, gran triomfadora al festival de Sitges i de la qual és guionista. Però el gran impuls global a aquesta producció li va donar fa uns mesos la plataforma d’streaming Netflix on en poc temps s’ha convertit en la més visionada del moment gairebé arreu del món.

 

Tant ha estat l’èxit de El Hoyo, que Netflix ja ha plantejat a la productora que estudiïn la possibilitat de fer una segona i, potser, tercera part. Però ara per ara els plans de Desola van per un altre camí: el seu debut cinematogràfic com a director. Ho ha explicat en primícia per Ràdio Cubelles.

El guió de la pel·lícula que dirigirà és l’adaptació d’una de les seves obres teatrals, estrenada el 2016, i que va obtenir un notable èxit a nombroses sales de l’Estat. El títol serà el mateix: “El padre de todos nosotros”.

Aquesta no serà la primera vegada que adapta un dels seus llibrets teatrals per al cinema, però sí que serà la primera vegada que dirigirà la pel·lícula. A David Desola li agradaria rodar el film a la costa catalana, potser fins i tot al Garraf, però per això hauria de trobar una casa, d’aspecte decadent, a peu de platja. Si algú en coneix alguna...


  • David Desola, guionista de El Hoyo
  • el hoyo the platform.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles