Finques Ferrer preveu que es mantingui la demanda de pisos d'ús turístic a Cubelles

1 de juliol de 2020


La immobiliària, que gestiona gairebé la meitat d'aquests allotjaments al municipi, confia que els llogaters de proximitat compensin les cancel·lacions de fora de la UE

Entrevista a Roser Pallarés de Finques Ferrer

 

Després de la incertesa del confinament, l'ocupació dels habitatges d'ús turístic a Cubelles preveu una temporada que només quedaria lleugerament per sota que els últims anys, amb un mes de juliol i d’agost gairebé plens.

 

Així és com ho veuen des de Finques Ferrer, l’empresa que gestiona aproximadament la meitat d’habitatges d’ús turístic registrats al municipi. En una entrevista a Ràdio Cubelles, Roser Pallarés de Finques Ferrer ha fet balanç del mes de juny.

Diverses reserves s’han cancel·lat pel tancament de les fronteres amb països de fora de la UE, però, segons ha explicat Roser Pallarés, s’han anat recuperant amb l’arribada de llogaters de proximitat.

Ara que comença el mes de juliol, des de Finques Ferrer veuen que tot i que el coronavirus s’ha notat, no hi ha hagut un descens preocupant.

D’altra banda, un dels dubtes que més tenen els visitants és l’ús de les piscines comunitàries, que es regeixen pel que consideri cada comunitat de veïns.

Amb tot, els habitatges d’ús turístic es mantenen a Cubelles com una de les opcions d’allotjament que permet l’arribada de més visitants al municipi. Segons els càlculs de Finques Ferrer, només amb els contractes que se signen anualment, unes 1.200 persones s’allotgen cada any en els habitatges d’ús turístic que gestionen.


  • PIS FINQUES FERRER TEMPORADA TURÍSTIC 1.jpg
  • PIS FINQUES FERRER TEMPORADA TURÍSTIC 3.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles