El Grup d'Estudis Cubellencs 'Amics del Castell' presenta el seu programa d'activitats per a la 2a quinzena de juny

17 de juny de 2020


La seva publicació, 'La Figuera', anuncia nous continguts culturals amb produccions videogràfiques

Entrevista a Joan Vidal, president del Grup d'Estudis Cubellencs 'Amics del Castell' 

 

En aquesta segona quinzena del mes de juny, l’entitat Amics del Castell anuncia des de la seva publicació La Figuera els nous continguts de la seva programació d'activitats. La programació, que conté continguts culturals i produccions videogràfiques, s’encetarà aquest dijous, 18 de juny, amb una entrevista/conferència en vídeo a Montserrat Tura titulada República pagesa, moderada pel periodista local, Lolo Garcia.

 

La programació seguirà el dissabte, 20 de juny, amb l’exposició fotogràfica Equips de futbol de Cubelles (1935-1975). Dimarts 23 de juny, hi haurà la projecció de l’obra de teatre Assaig general, representada per la Tramoia de l’Aliança l’any 2001. I el dijous 25 de juny, l’entitat publicarà al seu blog l’article Les modistes de Cubelles a mitjan segle XX. Els cosidors de la vila, de Núria Fonoll i Carbonell.

 

Finalment, el dissabte 27 de juny, s’oferirà l'entrevista/conferència d’Agustí Argimon titulada 80 anys de la Fundació del Front Nacional de Catalunya. Memòries d’un militant, moderada per Lolo Garcia.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles