L’Ajuntament preveu aportar fins a 800 euros als negocis que hagin aturat totalment l’activitat pel coronavirus

30 d'abril de 2020


La regidora de Turisme, Comerç i Fires i d’Empresa i Emprenedoria, Trinidad Vicente ha donat els primers detalls de la línia comercial del pla de xoc econòmic municipal

Entrevista a la regidora de Turisme, Comerç i Fires i d’Empresa i Emprenedoria, Trinidad Vicente

 

L’Ajuntament preveu aportar fins a 800 euros als negocis que hagin aturat totalment l’activitat pel coronavirus. La regidora de Turisme, Comerç i Fires i d’Empresa i Emprenedoria, Trinidad Vicente ha donat els primers detalls de la línia comercial del pla de xoc econòmic municipal en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

En un primer moment, el govern local ja va assegurar que hi hauria 80.000 euros per ajudar al pagament dels lloguers de locals comercials i negocis. La regidora Trini Vicente ha ampliat la informació explicant que dins d’aquesta partida hi haurà dos tipus d’ajut: un per als negocis que no hagin tingut cap tipus d'activitat per l'Estat d'alarma i els qui hagin patit un descens d'un 75% o més.

Mentre l’Ajuntament treballa en la redacció de les bases que concretaran com accedir a aquests ajuts, la regidora Trini Vicente recomana a totes les empreses i autònoms que, en cas que no el tinguin, es creïn un certificat digital com l’IDCat.

Des de les regidories de Turisme, Comerç i Fires i Empresa i Emprenedoria, Trini Vicente també ha explicat els motius per haver optat per ajudar concretament en els lloguers dels locals.

L’Ajuntament disposa de la pàgina http://www.cubelles.cat/coronavirus on anirà publicant tota la informació relacionada tant amb els ajuts municipals com els d’altres administracions.


  • passeig vilanova (google maps).JPG
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles