El govern local vol evitar deixar cap empresa fora dels ajuts locals per a la contractació

28 d'abril de 2020


El regidor d'Ocupació, Narcís Pineda ha explicat a Ràdio Cubelles que fins que no puguin reobrir totes les activitats econòmiques no estaran disponibles els ajuts per contractar, i que podrien arribar a ser de 350€ mensuals

Entrevista a Narcís Pineda, regidor d'Ocupació (27-04-2020)

 

El regidor d'Ocupació, Narcís Pineda ha revelat a Ràdio Cubelles més detalls dels ajuts a què podran optar les empreses que generin feina. En primer lloc, pel que fa a quan s'obrirà el termini per presentar-s'hi, el govern vol evitar deixar empreses fora; i per això ha anunciat ara que fins que no puguin reobrir totes les activitats econòmiques, no estaran disponibles els ajuts per contractar.

 

El regidor d’Ocupació, Narcís Pineda ha assegurat en declaracions a Ràdio Cubelles que la part del Pla de Xoc municipal, que anirà destinada a ajudar als qui creïn llocs de feina, es posarà en marxa quan hi puguin optar tot tipus de negocis amb un màxim de 30 treballadors.

Narcís Pineda, regidor d’Ocupació també ha detallat quines quantitats aproximadament podrien arribar a percebre les empreses, segons si contracten per sis, nou o dotze mesos; i que rebrien uns 2.100€, 3.150 o 4.200€, respectivament.

D’altres requisits per poder aconseguir aquestes subvencions municipals seran a través del Servei d’Orientació Laboral de Cubelles.

Ara per ara, a banda d’aquests detalls que ha revelat el regidor Narcís Pineda, l’Ajuntament treballa per donar forma jurídica a tots aquests requisits. D’altra banda, el govern derivarà els diners necessaris per aquestes partides mitjançant un decret d’alcaldia que servirà per aprovar una modificació del pressupost prorrogat de l’any passat.


  • 230320 Comerç Passeig Vilanova.jpg (1).jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles